Algehele, ontspannende massage in Oosterhout, vlakbij Breda

Wil je graag een lekkere massage in Oosterhout, vlakbij Breda, boeken om je even helemaal te kunnen ontspannen? Kom dan vooral eens langs in onze mooie salon. Daar kun je namelijk terecht voor een heerlijke algehele lichaamsmassage. Tijdens deze massage wordt uw hele lijf gemasseerd met een heerlijk geurende olie, en worden al uw spieren helemaal losgemaakt. Dit is super fijn voor mensen die stress ervaren (door stress gaan je spieren vaak vast zitten) maar ook voor als je simpelweg even helemaal wilt ontspannen. Onze massage in Oosterhout, in de buurt van Breda, is de namelijk de perfecte manier om even alles te vergeten en met je aandacht in het hier en nu te komen.Neem contact opMassage in Oosterhout, Breda voor zwangeren

In onze salon kun je niet alleen terecht voor een algemene wellness-massage, maar ook voor die speciale massage in Oosterhout, vlakbij Breda voor zwangere vrouwen, oftewel voor een zwangerschapsmassage. Het doel daarvan is natuurlijk hetzelfde als bij een normale massage, maar er wordt meer aandacht besteed aan de gebieden waar je als zwangere vrouw doorgaans last van hebt. Door de zwangere buik krijgen veel vrouwen namelijk pijn in hun rug en in hun bekken. Door speciale massagetechnieken kunnen we die spieren helemaal losmaken. Dit zorgt voor minder pijn, en daardoor meer ontspanning. En juist doordat je je beter kunt ontspannen, wordt ook de spierspanning weer minder. Af en toe zo’n zwangerschapsmassage boeken is dus een goed idee voor als je last hebt van pijntjes die het gevolg zijn van het gewicht van je zwangere buik.

 Neem contact opDe overige behandelingen in onze schoonheidssalon

 Naast die fijne massage kun je in onze schoonheidssalon voor nog veel meer behandelingen terecht, zoals piercings bij ons in Breda, in Oosterhout. We zijn GGD goedgekeurd wat betreft het plaatsen van piercings. Je kunt ervan op aan dat alles volledig hygiënisch gebeurt en met het juiste materiaal de piercings gezet worden. In onze schoonheidssalon in Oosterhout, bij Breda kun je bovendien je haren laten knippen en verven, en semi-permanente make-up laten aanbrengen. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in waxen. Je kunt bij ons vrijwel alle gewenste gebieden op het lichaam laten waxen. De haren blijven dan meerdere weken weg. Dit is perfect voor als je op vakantie gaat of simpelweg wanneer je vrij van deze ongewenste haren wilt zijn tijdens de lente of zomer. Kortom, in onze salon bieden we heel veel verschillende behandelingen, die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan jouw schoonheid. 


Neem contact op
Schoonheidssalon
Kleur  je  schoonheid   by Zorra