Wil je een piercing bij Breda, in Oosterhout laten zetten?

Ben je op zoek naar een goede salon waar je een piercing bij Breda, in Oosterhout kunt laten zetten? Maak dan bij ons een afspraak! Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd en zijn GGD goedgekeurd. We kunnen deze piercings zetten waar je maar wilt, dus niet alleen in je oren. Je kunt bij ons terecht om een piercing bij Breda, in Oosterhout te laten zetten. Dit kan in bijvoorbeeld je navel, je neus of een andere plek, waar je maar wilt. En voor kinderen tot 14 jaar zetten we zelfs gratis oorbellen, het enige wat je hoeft te betalen zijn de steriele oorbellen voor slechts €13,-. 


Neem contact opEen GGD goedgekeurde piercing bij Breda, in Oosterhout 

 

Doordat we zo hygiënisch en met aandacht werken zijn we GGD goedgekeurd wat betreft het zetten van een piercing in onze salon bij Breda, in Oosterhout. Dit wil zeggen dat we gecertificeerd zijn, en de tijd nemen voor jou als klant. Dit is heel erg belangrijk, want veel mensen vinden het nogal eng om een piercing te laten zetten, zeker kinderen wanneer ze voor het eerst oorbellen willen. Daarom nemen we ruim de tijd voor je, en leggen we je constant uit wat we aan het doen zijn. We stellen je gerust, zodat je niet bang hoeft te zijn en precies weet wat er gebeurt. Uiteindelijk vindt vrijwel iedereen het ontzettend meevallen om bij ons een piercing te laten plaatsen en is de volgende keer al niet meer zo spannend.Neem contact opAndere diensten in onze schoonheidssalon

Je kunt in onze schoonheidssalon niet alleen terecht voor die piercing in regio Breda, in Oosterhout. We hebben je namelijk nog veel meer te bieden dan dat. In onze kapsalon kun je je een nieuw kapsel aan laten meten en een nieuw kleurtje in je haar laten zetten. We zijn gespecialiseerd in hele felle en aparte kleuren, maar kunnen je natuurlijk ook van een basic look voorzien. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een massage in Oosterhout, regio Breda. We hebben een prachtig ingerichte ruimte waarin je je helemaal kunt ontspannen, en waar we je zowel een algehele wellness-massage kunnen geven als een massage voor specifieke pijnklachten. Als laatste kun je in onze schoonheidssalon in Oosterhout, in de regio Breda terecht voor dingen als het waxen van lichaamshaar (alle zones!), tandkristallen, manicures, pedicures en zelfs voor semi-permanente make-up. En we breiden onze diensten steeds verder uit, dus houd de website in de gaten!

Neem contact op
Schoonheidssalon
Kleur  je  schoonheid   by Zorra