Schoonheidssalon in Oosterhout, bij Breda

In onze prachtige schoonheidssalon in Oosterhout, regio Breda, kun je terecht voor een heel breed scala aan behandelingen. Allereerst hebben we een eigen kapsalon, waar we je kunnen voorzien van een nieuwe look. Of je nu enkel de puntjes van je haren geknipt wilt hebben of voor een nieuwe kleur en iets volledig anders gaat is aan jou. Daarnaast kunnen we in onze salon ook ongewenst lichaamshaar waxen. Je kunt daarbij denken aan de schaamstreek, oksels, snor en benen. Dit is ideaal voor mensen die wekenlang van deze haren af willen zijn, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. En wil je ook mooie handen en voeten hebben als je bij ons de deur uitloopt? Boek dan een manicure en/of pedicure in onze schoonheidssalon in Oosterhout, in de regio van Breda. Je handen en voeten worden dan helemaal verwend en verzorgd, en indien gewenst lakken we je nagels.Neem contact opSchoonheidssalon in Oosterhout, regio Breda voor piercings

 

Wil je graag een piercing in de regio Breda, in Oosterhout laten zetten? Dan is het goed om te weten dat je ook daarvoor in onze luxe salon terecht kunt. We zijn namelijk gecertificeerd op het gebied van het zetten van piercings, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Dit wil zeggen dat we GGD goedgekeurd zijn, en dat we uiterst secuur en hygiënisch te werk gaan. Voor kinderen t/m 14 jaar zetten we gratis gaatjes in de oorlellen. Het enige wat je hoeft aan te schaffen zijn de steriele oorbellen voor maar €13,-. Het zetten van piercings in onze schoonheidssalon in Oosterhout, bij Breda gebeurt altijd op een heel ontspannen manier. We leggen je uit wat we aan het doen zijn en stellen je gerust. 
Neem contact op


Boek eens een wellness-massage in onze salon


Naast bovenstaande diensten zijn er nog een aantal andere zaken waarvoor je in onze mooi ingerichte salon terecht kunt. Een heerlijke massage in Oosterhout, regio Breda bijvoorbeeld. We beschikken over een luxe ruimte met massagetafel, waar je je even helemaal kunt ontspannen. We bieden zowel algemene lichaamsmassages aan als massages die gericht zijn op een gebied waar je pijnklachten ervaart. En zelfs als je zwanger bent kun je bij ons terecht. Onze zwangerschapsmassage is er speciaal voor als je klachten in je rug en/of bekken ervaart als gevolg van je zwangere buik. We masseren al deze spieren dan, waardoor je minder pijn hebt en je makkelijker kunt ontspannen. Maar ook als je niet zwanger bent en gewoon zin hebt in een fijne massage ben je natuurlijk helemaal welkom in onze salon. 


Neem contact op
Schoonheidssalon
Kleur  je  schoonheid   by Zorra